En flott treningstur ute i marka!!!

                  

Hei alle mine skjønne blogglesere!! I dag fikk jeg sove litt lenge, når jeg våknet fant jeg ut at jeg hadde sovnet foran pc! Jeg vet at det ikke er bra, på grunn av radiostrålingen tror jeg... Men jeg fant også ut at hele familie skulle ut på ski, på siimjordet. Som er en plass vi bruker å stå på ski nesten hver gang det er nok snø her på Ranheim. En time etterpå var vi alle ute av døra og var på vei opp mot jordet.Vi kunne ha gått mye lenger men vi hadde med søsteren min på 4 år. Hun klarte jo selvfølgelig ikke mer enn 200 meter men uansett er det bra jobbet for hun. Men jeg og broren min tenkte at vi ville ha mer ut av dagen så vi la fra oss sekken der vi hadde slått oss ned å begynte å gå. Når vi kom tilbake hadde de klart å få fyr på bålet og hadde begynt å spise. Før vi måtte dra så dro jeg å broren min oppover bakkene igjen, denne gangen dro vi dobbelt så langt. Dagen her var så fin å være ut på, sola skinte og det var heller ikke så altfor kaldt. Snøen var ikke helt perfekt, var litt for glatt og hard. Men ellers var det veldig fint å gå på ski på. Men ingenting slår ekte natur og herlig vinterstemning. Det var helt fantastisk å gå på ski, føler jeg har fått taket på det. Vel det er jo ikke nå lenge til det er april og påske heller.  Men litt synd det og, det er jo meldt regn imorra så farvel fine snøen. Vi koste oss masse med grilling og drikking av både kakao og en kopp solo, fikk virkelig påskestemning, når jeg hadde soloen i hånden. Vel det er jo ikke nå lenge til det er april og påske heller. Har tenkt å kanskje ha med litt baking til denne bloggen, at jeg deler oppskrifter jeg prøver osv. Hvis dere likte denne ideen da må dere gjerne legge igjen en kommentar!! 

Processed with VSCO with a5 presetPS: Dette skulle ha blitt lagt ut igår men nettet funket ikke så da var det vanskelig å få postet noe. Men nå er nettet på igjen så da går det bra!!

Én kommentar

Julie Caroline

12.03.2017 kl.15:07

Håper dere ikke hadde noe imot at det det ble et litt forsinket innlegg. Jeg hadde bildene og teksten klart igår men så ble nettet koblet ut.. Klem Julie

Skriv en ny kommentar

Julie Caroline

Julie Caroline

14, Trondheim

Hei dere<3 Velkommen til min blogg. Jeg er 14 år å kommer fra Trondheim. Jeg balanserer skole, blogg, venner og dans<3

Kategorier

Arkiv

hits